Columbus Travel podcast: het meest Spaanse stukje Spanje image
Columbus Travel podcast: het meest Spaanse stukje Spanje image Columbus Travel podcast: het meest Spaanse stukje Spanje image

Columbus Travel podcast: het meest Spaanse stukje Spanje

Onze reisschrijvers en -fotografen trekken de hele wereld over voor reportages over droombestemmingen die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt. Via deze podcast luister je mee naar hun avonturen. Deze keer ontdek je een stukje Spanje waar je nog nooit van hebt gehoord. 


Adembenemend uitzicht op de Bloedvallei (Foto: Margriet Hoekstra) 

Castilië en León, gelegen op de uitgestrekte hoogvlakte ten noordwesten van Madrid, stikt van de superlatieven. Het is de grootste regio van Spanje en je vindt er de helft van al het Spaanse erfgoed, een kasteel of klooster op elke straathoek, de belangrijkste archeologische opgravingen en een geweldige wijnstreek. Maar het platteland loopt leeg en tradities dreigen verloren te gaan. Wij gingen in deze meest Spaanse regio van Spanje op zoek naar verlaten dorpen die te koop staan, inspirerende ondernemers en nieuwe kansen.

Ga mee op deze zoektocht en luister hier naar de audioreportage: 

Om deze content te zien moet u marketing en statistieken cookies accepteren. Klik hier om uw voorkeuren te wijzigen, na het wijzigen kunt u de pagina verversen

Columbus Travel-editie 82

Deze reportage staat in de nieuwste editie van Columbus Travel. In Columbus Travel-editie 82 verklaren wij onze eeuwige liefde aan de Spaanstalige wereld, met maar liefst 50 tips voor je volgende reis naar Spanje en Latijns-Amerika. Ga bijvoorbeeld met ons mee op trek met ons mee op een echt Indiana Jones-avontuur in de jungle van Guatemala, op zoek naar Mayatempels die nog niet door de massa zijn ontdekt. Of laat je inspireren door Paraguay, een bijzonder land in het hart van Zuid-Amerika, en ontdek de beste eet- en drinkadresjes van Bilbao.

Ook maken we een avontuurlijke reis in eigen land en ontdekken we het nieuwste stukje Nederland: de Marker Wadden. Ga je daarna met ons mee pootjebaden in Mexico? Of maak je liever kennis met de Verdwaalde Jongens in Kirgizië? Grijp je kansen en geniet met volle teugen!

Onze nieuwste editie kun je hieronder alvast inkijken en kopen doe je hier

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.