In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

De Columbus Travel communityleden uploaden dagelijks prachtige beelden. Daar worden wij erg blij van! En mooie beelden zijn er natuurlijk om gedeeld te worden. Daarom zetten we graag iedere dag een mooie foto in het zonnetje. Gewoon om even weg te dromen. Vandaag kun je wegdromen bij dit prachtige plaatje van communitylid Twalia. 

Het leeuwendeel krijgen in Namibie, door communitylid Twalia

'Wat zou ik hier nog graag een keer naar terug gaan, Etosha National park. Het park is echt uniek, zo anders dan andere wildparken. Dit komt door de enorme zoutvlakte, de Etoshapan. Deze zoutvlakte zou al meer dan 100 miljoen jaar geleden gevormd zijn. Op zijn grootst is de zoutvlakte 130 kilometer lang en 50 kilometer breed. Daarmee beslaat de pan ongeveer een kwart van het park. Het witte landschap is kenmerkend voor Etosha en levert de meest prachtige plaatjes op. Wat een mazzel hebben we als er twee leeuwen op de witte vlakte lopen tijdens zonsondergang!'

Waar ga jij het liefst op safari? Ons boek: '15 wildlife ervaringen weg van de massa' staat vol prachtige fotografie en fantastische tips om jou te inspireren voor je volgende reis.