In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

De Columbus Travel communityleden uploaden dagelijks prachtige beelden. Daar worden wij erg blij van! En mooie beelden zijn er natuurlijk om gedeeld te worden. Daarom zetten we graag iedere dag een mooie foto in het zonnetje. Gewoon om even weg te dromen. Vandaag kun je wegdromen bij dit prachtige plaatje van communitylid Malou. 

Early birds in Indonesië, door communitylid Malou van Gorp

'Wanneer je naar Indonesië gaat, bezoek dan ook zeker het prachtige eiland Java. Dit is een perfect eiland om te relaxen en lekker te snorkelen (VB Karimunjawa), maar er zijn ook adembenemende landschappen en tempels (zoals Prambanan en Borobodur) te ontdekken. Zo ook de Bromo vulkaan, deze is actief en hier kun je de verse zwavel gassen goed ruiken. Veel dichterbij het midden van de aardbol ga je bijna niet komen. Er wordt dan ook geadviseerd een mondkapje op te doen als je de berg ook echt wil beklimmen. Geloof me dit heb je echt nodig om optimaal te genieten. Wij waren vanaf het GuestHouse Clover in Probolinggo, middenin de nacht naar de Bromo gebracht. Het is zo bijzonder daar omhoog te lopen in het donker, geen flauw idee te hebben hoe de omgeving eruitziet en dan de zon op zien komen tussen de bergtoppen. Magisch! TIP: Trek wat warms aan want het is er best fris.'

 

Wist je dat je met jouw reisfoto in de prijzen kunt vallen? Iedere maand hebben wij een nieuwe fotowedstrijd met een ander thema. Klik hier om te lezen hoe jij mee kunt doen.