Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten? image Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten? image Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten? image

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 


Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs (Foto: Louise ten Have)

Op 29 mei gaan wij Louise het hemd van het lijf vragen. Het thema van de podcast is: reisfotografietips – hoe til ik mijn reisfoto’s naar een hoger niveau? Louise legt onder andere uit hoe je kunt spelen met licht, met het landschap én met de locals. 

Ook is er in deze podcast ruimte voor jouw vragen. Heb jij de hulp van Louise nodig? Stel haar dan in een reactie hieronder jouw vraag. En wie weet heeft ze wel de ultieme tip om jouw fotografie nog beter te maken. 

Wat zou jij aan Louise willen vragen op het gebied van reisfotografie?  
 

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?"

  • profile image comment
    Door REDACTIE • geplaatst op 24 mei 2019 | 17:05:26

    Het is helaas nog geen live opname. In de toekomst zouden we dat natuurlijk heel graag willen. Voor nu zal deze opgenomen worden en is deze volgende week vrijdag 31 mei terug te horen via columbustravel.nl/podcasts

  • profile image comment
    Door Pale-Flamingo • geplaatst op 24 mei 2019 | 14:31:51

    Geen inhoudelijke vraag voor de podcast, maar... hoe tune ik in wanneer hij start? :)