5x wild van wildlife image

5x wild van wildlife

Dieren zijn een geliefd object van veel fotografen. Maar het is niet altijd makkelijk om wildlife goed vast te leggen. De Columbus Travel community-leden is het in ieder geval goed gelukt. We hebben de tofste beelden voor je op een rijtje gezet. Word jij hier ook wild van? 

Communitylid travelbag geniet van gorilla's in West Oeganda

"Vanuit Bwindi gaan wij op zoek naar de gorilla's. Bwindi ligt in het Zuid-Westen van Oegunda. Het zoeken naar de gorilla's kan variëren van twee tot 8 uur. De kans om ze te zien is ongeveer 95%. Je loopt door een stuk jungle met rangers. De hellingen kunnen soms steil en glibberig zijn. Per groep mogen er 8 personen mee en voordat je vertrekt krijg je een instructie. Als je de gorilla's eenmaal gevonden hebt mag je een uur bij de ze blijven."

Communitylid deerik ziet poserende pinguïns in Antarctica

"Het ziet er naar uit dat het eerder stranddagen worden dan witte dagen tijdens de kerst. De dag dat ik Neko Harbour bezocht was bijna een combinatie van deze dag. Lekker in het zonnetje, pinguïns fotograferen op het strand. Koud? Nee... niet echt... ik lag er met een jeans en een longsleeve aan te genieten van de Gentoo pinguïns. Tip: Als je een klein object in zijn omgeving wilt fotograferen kies dan voor een laag standpunt. Dan komen zowel het object als de omgeving vaak goed tot hun recht!"

Communitylid twalia spot een springbok in Namibië

"Ochtend in Etosha National Park. Er hangt een lichte mist waar de zonnestralen doorheen proberen te prikken. In het veld loopt een springbok, de meest voorkomende antilope soort in het park. De springbok lijkt helemaal op te gaan in het landschap."

Communitylid imaginature ziet zebra's en gnoes in Kenia

"7 dagen heb ik gewacht op het moment dat duizenden gnoes en zebra's de Mara rivier gingen oversteken. Een apocalyptische scene met veel lawaai en stofwolken. Een onvergetelijke ervaring."

Columbuscommunitylid Dalix groet guanaco's in Argentinië

"Het zuiden van Patagonië kent, naast overweldigende natuur, vele diersoorten. Je hebt er condors, Patagonische hazen, nandoes, gordeldieren en natuurlijk guanaco's. Deze foto is op een verlaten plek in het zuiden van Argentinië genomen. Je moet wel wat geduld hebben om ze allemaal jouw kant op te zien kijken."

Ben je nog niet uitgekeken? Check dan hier de wildlife wegdromer die we hebben gemaakt. Ook jouw foto kan onderdeel worden van een wegdromer. Het enige wat je hoeft te doen is je foto in onze community te uploaden.