9x meteen onthaasten: hiervan kom je tot rust image
9x meteen onthaasten: hiervan kom je tot rust image 9x meteen onthaasten: hiervan kom je tot rust image
lkoedam

9x meteen onthaasten: hiervan kom je tot rust

Onthaasten is het bewust kiezen voor ontspanning. En voor veel mensen hangt onthaasten samen met vakantie en reizen. Kan je even niet op reis maar wil je wel onthaasten? Droom dan weg bij deze prachtige beelden! Je voelt je totaal relaxed worden.

Reisreporter Esthers in KaviengPapoea Nieuw Guinea

"Wat is er nu mooier om met de kano van je vader, de voetjes in het heldere water, een vislijntje gewikkeld om een leeg waterflesje, tussen de middag visjes te vangen voor het avondeten op het mooie eiland Enuk, een half uurtje varen vanaf Kavieng New Ireland, bijna aan het eind van de wereld."

2. Reisreporter krijnvandergiessen in Soedan, Afrika

"Het ervaren van een zonsondergang in de woestijn is onbeschrijflijk. Want naast dat het een prachtig gezicht is, is er ook helemaal geen geluid om je heen. In de woestijn hoor je namelijk helemaal niets."

3. Reisreporter walterstoffers op Bali, Indonesië

"De Balinezen komen hier lekker chillen onder de afdakjes terwijl kinderen lekker gaan vliegeren."

4. Reisreporter Junavdpoort in Cebu, Filipijnen

"Midden in de jungle van Cebu ligt de Loboc-river. Laat je betoveren door de vele tinten groen! 's Avonds is het ook mooi om te varen (dan wel graag begeleid door iemand die kan varen) en de honderden vuurvliegjes te zien fonkelen in de bomen rondom de rivier. Een magisch gezicht!"

5. Reisreporter deerik in Utah, Verenigde Staten

"Als je naar de West Kust van de USA gaat, mag Bryce Canyon absoluut niet op je lijstje ontbreken. Misschien wel het mooiste park, naar mijn mening zelfs mooier dan de Grand Canyon. Het is een waar feest om in het park, op een mooi uitzichtpunt van zowel de sunrise als de sunset te genieten."

6. Reisreporter SaskiaG in Rocky Mountains, Canada

Van dit plaatje kom je tot rust. "Misschien nog wel mooier dan Lake Louise."

7. Reisreporter vulture1960 in Okavango Delta, Botswana

"Vroeg op de dag en tegen het vallen van de avond vaar je met een Mokoro (kano) door de Delta. Dan is het het koelst. Best wel stabiel zo in de kano. De pooler is op zoek naar nijpaarden, krokodillen en andere beestjes. Ze zijn geoefende zoekers. Hij brengt ons bij een nijlpaard, een krokodil en een prachtig klein kikkertje. En we genieten van de zonsondergang en varen terug naar ons tentenkamp. Na het avondeten is er zang en dans en vroeg ons mandje in!" 

8. Reisreporter pvruggink in het Atlas gebergte, Marokko

"De omgeving tussen Fez en Meknes is een heuvelrijk en zeer vruchtbaar land op de overgang tussen het Midden-Atlas en Rifgebergte in Marokko. Het is in de lente prachtig groen en alles staat in bloei! Wij reden hier op over de smalle bergwegen richting Volubilis (Romeinse ruines) en Meknes en passeerden deze boer die op twee ezels zijn oogst vervoerde."

9. Reisreporter WKerkhof in Cederberg, Zuid-Afrika

"De doorgaans heldere hemel en het gebrek aan lichtvervuiling maakt Kagga Kamma een perfecte plek om sterren te kijken. Zodra de totale duisternis valt ga je een stukje op pad met de jeep om de nachtelijke hemel te bewonderen."

Van welke foto kom jij helemaal tot rust? 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.