Streetlife: 3x plaatjes van straatjes image
Lkoedam

Streetlife: 3x plaatjes van straatjes

These boots are made for walking; steden verken je het beste door eindeloos te dwalen door de straten. Vergaap je aan de meest prachtige straatbeelden om een indruk van het dagelijkse leven te krijgen. Onze community heeft daarom haar wandelschoenen aangetrokken en geweldige plaatjes geschoten. 

Reisreporter MiekeDeHaas in Trinidad, Cuba

"Trinidad is super om doorheen te wandelen. De bevolking is altijd aardig. Veel luxe heeft de bevolking niet. Buiten het gerestaureerde deel zie je veel authentieke beelden. We hebben geslenterd door de oude gekleurde straatjes tot de zon bijna onder ging en de schemer langzaam zijn intrede deed. Het bijzondere licht is toch wel bepalend voor de sfeer van de foto."

2. Reisreporter Wilko in Marrakech, Marokko

"In Marrakech een tijdje rondgelopen om een mooie muur te vinden die als achtergrond kon dienen voor foto's. Opstellen en wachten maar. Tot mijn geluk kwam deze man langsfietsen in zijn rode kleren en ook nog een groene muts.. en perfecte combi met de muur er achter. De camera op ca. 1/15 seconde ingesteld en hem meegetrokken voor de beweging."

3. Reisreporter Agrotewal in Chefchaouen, Marokko

 

"De straatjes van Chefchaouen zijn echt heel mooi om door te dwalen. Ik vond het sowieso een van de mooiste plaatsjes. De straten waren schoon en dat is in veel steden niet het geval. Deze man stond zo lekker in het zonnetje naar de handel te kijken, echt een uitdragerij maar leuk om te zien." 

Honger naar meer plaatjes van straatjes? Droom dan hier weg bij nog meer fantastische straatbeelden. 

Wat is jouw favoriete straatbeeld?