De Columbus Reisfotograaf van 2018 is ... image
Kiertje1986

De Columbus Reisfotograaf van 2018 is ...

Tromgeroffel! De Columbus Travel Reisfotograaf van 2018 is bekend!

Gisteravond was het zover: in de galerie van het art’otel in Amsterdam werd in het bijzijn van zo'n honderd genodigden de Columbus Travel Reisfotograaf van 2018 bekendgemaakt. Een jaar lang konden leden van onze online community met hun reisfoto's meedingen naar deze titel, waarmee naast eeuwige roem ook 2 Air Europa-tickets naar Cuba, € 1000 zakgeld en een foto naar keuze op een wanddecoratie van albelli zijn gemoeid. 

De jury was unaniem: de Columbus Travel Reisfotograaf van 2018 is Thijs van den Burg, met zijn foto "Verdwalen in Mumbai". Van harte, Thijs!

Dit zijn de overige winnaars

Thijs mocht het podium delen met drie andere winnaars, in de categorieën 'locals', 'landscape' en 'wildlife'. Zij hebben een Olympus-camera t.w.v. € 1450, een reisfotografieworkshop en een foto naar keuze op een wanddecoratie van albelli in de wacht gesleept.

Winnaar van de categorie 'locals': online communitylid Jaap Kroon, "Vergeet niet Kashan te bezoeken tijdens je reis door Iran", in Kashan, Iran

 

Winnaar van de categorie 'landscape': online communitylid Antwan Janssen, "De Palouse", Washington, Verenigde Staten




Winnaar van de categorie 'wildlife': online communitylid Menno Schaefer, "Jonge Poolvos", Centraal Noorwegen


Gefeliciteerd, iedereen! Voor een sfeerimpressie van de uitreiking houd je onze website en Facebook-pagina de komende dagen in de gaten!