Hebben! De vernieuwde en gloednieuwe editie 79 image Hebben! De vernieuwde en gloednieuwe editie 79 image Hebben! De vernieuwde en gloednieuwe editie 79 image
lkoedam

Hebben! De vernieuwde en gloednieuwe editie 79

Heb jij het al gezien, het vernieuwde design van Columbus Travel? Nu met extra veel reisinspiratie. Centraal in deze editie: Engeland, India, Macedonië, Oostenrijk én Principe! Een klein voorproefje:

Benieuwd? Editie 79 ligt nú in de winkel en je kunt 'em bestellen in de webshop.
 

Trend watch: de 10 hipste buurten van Europa

Psst! Kun jij een stadsgeheimpje bewaren? Dit zijn de leukste eetplekjes, barretjes en slaapadresjes in de meest trendy Europese wijken.


Op naar de hipste wijk van Parijs! (Foto: Hotel Grand Armour)

 

Macedonië: het laatste stukje onontdekt Europa

Macedonië is een van de minst bezochte — en daardoor minst bekende — landen van Europa. Joost mag weten waarom. Met zijn magistrale meren, bergen en verstilde dorpjes tippen we deze Balkanparel als onze favoriete Europese slow travel-bestemming voor 2019.


Macedonië is een van de minst bezochte landen van Europa (Foto: Lars van der Waarden)

 

Principe: aan het eind van de regenboog

Een dichte jungle, overwoekerde ruïnes en een mysterieuze uitvinder op een afgelegen eiland voor de kust van Afrika — onze reis naar Principe zou zich perfect lenen voor een spannende Hollywood-film. Toch is alles aan het eiland zo echt als maar zijn kan. En als reiziger bepaal je er je eigen plot.


Hoofdredacteur Mark Mackintosh noemt Principe Afrika's mooiste land (Foto: Manon van der Zwaal)
 

Zuid-Engeland: Out and about in the south

Tijdens een roadtrip van Dover naar Land's End, het zuidwestelijke punt van Engeland, val je van de ene in de andere verbazing. Je vindt er sprookjesachtige heidegronden én subtropische stranden, bamboebossen én heilige plekken uit de bronstijd.


De wilde zuidwestkust kent bijzondere rotsformaties (Foto: Peak Derbyshire)

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.