Stedentrips

Hebben! De vernieuwde en gloednieuwe editie 79

Gepubliceerd: 13 feb 2019 | Stedentrips | Natuurreizen | Rondreizen 0
Heb jij het al gezien, het vernieuwde design van Columbus Travel? Nu met extra veel reisinspiratie. Centraal in deze editie: Engeland, India, Macedonië, Oostenrijk én Principe! Een klein voorproefje:

Benieuwd? Editie 79 ligt nú in de winkel en je kunt 'em bestellen in de webshop.
 

Trend watch: de 10 hipste buurten van Europa

Psst! Kun jij een stadsgeheimpje bewaren? Dit zijn de leukste eetplekjes, barretjes en slaapadresjes in de meest trendy Europese wijken.


Op naar de hipste wijk van Parijs! (Foto: Hotel Grand Armour)

 

Macedonië: het laatste stukje onontdekt Europa

Macedonië is een van de minst bezochte — en daardoor minst bekende — landen van Europa. Joost mag weten waarom. Met zijn magistrale meren, bergen en verstilde dorpjes tippen we deze Balkanparel als onze favoriete Europese slow travel-bestemming voor 2019.


Macedonië is een van de minst bezochte landen van Europa (Foto: Lars van der Waarden)

 

Principe: aan het eind van de regenboog

Een dichte jungle, overwoekerde ruïnes en een mysterieuze uitvinder op een afgelegen eiland voor de kust van Afrika — onze reis naar Principe zou zich perfect lenen voor een spannende Hollywood-film. Toch is alles aan het eiland zo echt als maar zijn kan. En als reiziger bepaal je er je eigen plot.


Hoofdredacteur Mark Mackintosh noemt Principe Afrika's mooiste land (Foto: Manon van der Zwaal)
 

Zuid-Engeland: Out and about in the south

Tijdens een roadtrip van Dover naar Land's End, het zuidwestelijke punt van Engeland, val je van de ene in de andere verbazing. Je vindt er sprookjesachtige heidegronden én subtropische stranden, bamboebossen én heilige plekken uit de bronstijd.


De wilde zuidwestkust kent bijzondere rotsformaties (Foto: Peak Derbyshire)

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Smart omgaan met je smartphone. Zo doe je het!

Een smartphone is een verlengstuk van onszelf geworden. Zonder kunnen de meeste mensen niet navigeren of een foto maken. En wanneer ook op reis je telefoon je beste vriend is wil je wel dat ie doet wat jij wilt! Maak kennis met 3 onbekende functies die je beste vriend gaan worden. 

Een smartphone is een verlengstuk van onszelf geworden. Zonder kunnen de meeste mensen niet navigeren of een foto maken. En wanneer ook op reis je tel...

9x instant onthaasten: hiervan kom je tot rust

Onthaasten is het bewust kiezen voor ontspanning. En voor veel mensen hangt onthaasten samen met vakantie en reizen. Kan je even niet op reis maar wil je wel onthaasten? Droom dan weg bij deze prachtige beelden! Je voelt je totaal relaxed worden.

Onthaasten is het bewust kiezen voor ontspanning. En voor veel mensen hangt onthaasten samen met vakantie en reizen. Kan je even niet op reis maar wil...

Dit nieuws mag je niet missen deze week

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws weg van de massa? Check dan de 3 primeurtjes die we voor je hebben verzameld. Pak even een koffie en een momentje voor jezelf zodat jij op je werk of thuis weer wat leuks te melden hebt!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws weg van de massa? Check dan de 3 primeurtjes die we voor je hebben verzameld. Pak even een kof...