Kom ook langs op de Vakantiebeurs in Utrecht image
Lkoedam

Kom ook langs op de Vakantiebeurs in Utrecht

Blaas het stof van je koffer en loop je wandelschoenen in, want de Vakantiebeurs 2019 is weer in zicht. Tussen donderdag 10 en zondag 13 januari 2019 ligt de wereld aan je voeten in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom nieuwe landen en culturen ontdekken, verwonder je bij interessante presentaties en droom alvast weg bij jouw volgende vakantiebestemming.


Op de vakantiebeurs doe je inspiratie op voor je volgende reisavontuur (Foto: Getty Images)

Ontdekken. Beleven. Doen.

Tijdens de Vakantiebeurs kun je jouw droomvakantie boeken, gebruikmaken van mooie beursaanbiedingen of je laten informeren. Op de vloer vind je namelijk honderden reisaanbieders. Zij kunnen jou van alles vertellen over jouw favoriete bestemming. Net als andere jaren komen er ook tijdens deze editie weer heel veel lokale experts naar Utrecht. Zij kunnen jou de beste tips geven. Of dat nou gaat om goede restaurantjes die je op de plek van bestemming echt niet kan missen of meer praktische tips over welke autoroutes je het beste kan nemen.

Presentaties en workshops

De Vakantiebeurs is dé plek om inspiratie op te doen voor jouw volgende vakantie. Daarom zijn er verspreid over de beursvloer heel wat verschillende theaters waar je de hele dag door presentaties en workshops kunt volgen. De presentaties in deze theaters worden gegeven door onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties.

Leuk om te doen

Maar er is nog veel meer te doen. Nieuw dit jaar is Kamperen aan de Kust: een zone speciaal voor kampeerliefhebbers. Je vindt hier alle nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van kamperen. Geniet jij van dans en muziek? Dat komt goed uit. Dit kom je overal op de beursvloer tegen. En tussendoor geniet je natuurlijk van lekkere hapjes die horen bij jouw favoriete vakantiebestemming.


Kinderen dompelen zich onder in de reisinspiratie (Foto: Getty Images)

Kids

Ook voor kinderen is een bezoek aan de Vakantiebeurs leuk. Zij kunnen meelopen met een speciale Kidsroute waarbij ze allerlei deelnemers en landen tegenkomen. Zij hebben de leukste kidsactiviteiten bedacht. Zo staat er in hal 10 een grote waterbak waar kinderen kennis kunnen maken met Optimist on Tour en zeillessen kunnen volgen. Liever kayakken of suppen? Dat kan natuurlijk ook!

Kortom: vakantievoorpret alom

Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbij trekken. Van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of je nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils. Kortom: heb jij zin in een flinke dosis vakantievoorpret? Dan kun je de Vakantiebeurs niet missen!

Nog leuker: als Columbus-fan krijg je korting op jouw toegangskaart. Je betaalt namelijk maar € 9,- per kaartje in plaats van € 15,- aan de kassa. Gebruik dan deze link: https://registration.n200.com/survey/26yqqd0bvcxkt?actioncode=MACO2019