Binnenkort naar Azië? Zo blijf je onderweg online! image

Binnenkort naar Azië? Zo blijf je onderweg online!

Stel je voor: je bent op weg naar de paradijselijke stranden van Thailand of de rijstvelden van Vietnam. Even appen of het nieuws checken? Bij 333travel kan het vanaf nu dankzij de wifi aan boord van minibusjes in Azië.


Tuktuks in de Thaise hoofdstad (Foto: Florian Wehde, Unsplash)

Met gratis wifi onderweg maakt 333travel contact met het thuisfront eenvoudig en comfortabel, ook in landen of regio’s waar een internetverbinding verre van standaard is. De specialist in privé rondreizen is hiermee de eerste die internet op de weg aanbiedt. Vakantiegangers kunnen hun tijd optimaal gebruiken door genieten van het uitzicht te combineren met sharen, skypen en swipen. De wifi voorziening is vanaf nu beschikbaar voor de bestemmingen Thailand, Bali, West Maleisië, Vietnam, Sri Lanka en Cambodja.

Reizen: het gaat om verbinding

Mensen zoeken verbinding, zeker tijdens hun droomvakantie. Met elkaar, met de locals en met het thuisfront. Om ervoor te zorgen dat reizigers ook op afgelegen, ongerepte plekken contact kunnen houden met vrienden en familie, is wifi vanaf nu standaard bij minibussen voor rondreizen geboekt via 333travel. Veel reizigers gaan naar kleine dorpjes, dat verlaten strandje en een tempel waar verder bijna geen toerist te zien is. Al die hidden gems kunnen nu eindelijk makkelijk gedeeld worden tijdens de reis. Zo zorgt de expert in op maat gemaakte rondreizen voor persoonlijk contact tijdens elke vakantie. Maar ook om tijdens het reizen kennis op te doen van de regio, de cultuur en de bezienswaardigheden in de buurt. Zo kunnen reizigers optimaal gebruik maken van de tijd onderweg.

Over 333travel

333travel is gespecialiseerd in het organiseren van verre reizen op maat. Met een persoonlijke aanpak stelt het team van ervaren specialisten individuele rondreizen samen uitgaande van specifieke reisdromen, voorkeuren en het gewenste budget van de klant. Het aanbod bestaat uit zeventien verre bestemmingen in Azië, Amerika en Afrika. Naast het boeken van geheel verzorgde rondreizen inclusief vliegtickets, vervoer, accommodatie en excursies, is het bij 333travel ook mogelijk zelf een reis samen te stellen op basis van bouwstenen. Het resultaat is een unieke reiservaring op bijzondere locaties tegen een goede prijs. Zie voor meer informatie ook www.333travel.nl.