Zuid-Afrika reisblogs

cold turkey

albertensandra was er(tot 08 feb 2010) Gepost op 08 feb 1015 reactiesTja, wat leven we toch in een mooie tijd voor communicatie. Laat Bea maar lekker l*llen over het gebrek aan sociale kontakten e.d. met het internet. Ik vind 't geweldig. Ik was namelijk bang dat Sandra deze week enorme afkick verschijnselen zou krijgen nu we eventjes niet thuis zijn. Voorheen was het standaard, 's ochtends opstaan, pc aanzetten, de dagelijkse bezigheden in de badkamer en dan snel ff onze positie en berichtjes checken. Tijdens het werk snel ff spieken op de site en bij thuiskomst gelijk weer tot in de late uurtjes achter RR. Ach, vrienden hadden we toch al niet zoveel meer dus dit is een prima vervanging ;-)) Maar wat te doen in Donker Afrika. We kunnen moeilijk 10.000km kabel uitrollen. Maar de redding was nabij. We hadden het vorig jaar al gezien dat mensen hun gsm als modem voor hun laptop gebruikten. Dus ik vraag hierna bij een NL-se winkel. Volgens hun was dat onmogelijk, je moest een speciale dongeltje + abonnement hebben en dat werkt dan weer niet in Afrika etc. Gelukkig weten ze hier in Afrika wel hoe het moet. M'n telefoon via een USB kabel aansluiten, software installeren (zat bij de telefoon) een "data" simkaart kopen. Alles aansluiten en zie daar, we kunnen de digitale snelweg weer op. Dus de opluchting was groot, overal waar we telefoonverbinding hebben kunnen we nu internetten. Rest ons nog om de komende tijd veel foto's te maken en hopelijk zo af en toe eentje te uploaden.
Cold Turkey (oftewel afkicken)???........denk eerder ff RR checken terwijl de boerwors op de braai ligt te garen ;-))

albertensandra Positie 2666 (20 p.) Lid sinds 30-11-2009 Foto's en tips: 387 Blogs: 6 Fans: 62
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Bang voor vissen????
4 7
Gepost op 14 april
Maleisië Kuala Lumpur
Tag-a-long door de Simpson Desert
4 8
Gepost op 09 april
Australië
heilzame modder, een visavontuur.
0 8
Gepost op 20 januari
Australië Broome

Reacties bij deze blog

LWesterik

Door: LWesterik • Geplaatst op

haha, RR is écht een verslaving bij jullie.

mama-afrika

Door: mama-afrika • Geplaatst op

Jongens jullie moesten je schamen!!!!! Dit kan toch echt niet hoor!! Een serieuze case van RR malaria denk ik..... Maar wat leuk dat ze daar precies wisten wat je moest doen!!

Annemieke50

Door: Annemieke50 • Geplaatst op

Haha, leuk verhaal, had hetzelfde in het begin van onze reis, maar later geen interesse meer, te veel andere bijzondere en interessante dingen, die RR kwam later wel weer.
Maar het is wel leuk af en toe iets van jullie te horen, al is het maar om te horen waar jullie zitten!
Geniet ervan!!
Groetjes
Annemieke

schenkel

Door: schenkel • Geplaatst op

Ik heb dit verhaal gemist van jullie.Zie je wel dat ik helemaal gelijk had Stelletje verslaafden!!!! Maar wel fijn dat het is opgelost voor jullie en ons.

vlinder

Door: vlinder • Geplaatst op

inventief word je wel op reis, dat blijkt! of het nou gaat om het goedkoopste souvenirtje of toch nog met de boot mee kunnen of ... aan je verslaving toegeven :)

geniet lekker!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.