Zuid-Afrika reisblogs

De voorbereidingen van me singelreis naar Zuid- Afrika met Fox

mimi bereidt zich voor Gepost op 09 sep 093 reacties

Nog maar een paar dagen en dan ga ik beginnen aan me rondreis door Zuid-Afrika met een groep singles. Ik had de reis ongeveer een half jaar geleden al geboekt en heb er dan ook ontzettend veel zin in. Inmiddels heb ik dus ook het een en ander over het land gelezen en een reisgids en wild gekocht. Ik vlieg eerst vanaf Amsterdam naar Johannesburg. Daar gaan we eerst richting de Drakensberg. Dan gaan we naar de kust richting St Lucia. We gaan daarna via Swaziland het Krugerpark in. Daarna vliegen we via Johannesburg naar Kaapstad. Daar hebben we nog 5 dagen om Kaapstad en de omgeving te bekijken.

mimi Positie 11479 (0 p.) Lid sinds 09-09-2009 Foto's en tips: 0 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

groene

Door: groene • Geplaatst op

Wij waren al drie maal op reis naar Zuid-Afrika. Alles op ons eigen geregeld ginder ter plaatse. Indien je echt als natuurliefhebber wil reizen heb ik wel wat tips voor u, Vooral wat kleine maar geweldig mooie verblijfplaatsen zijn.
Groene

Door: • Geplaatst op

De reizen van Fox voor singles zijn uitstekend verzorgd. Alleen zijn de groepen wel behoorljk groot. Normaal gesproken hebben ze groepen van ongeveer 20 mensen, maar naar Zuid Afrika is dat 35!!! Ik ben benieuwd hoe het reizen bevalt met zo'n grote groep.
Singlereizen is mij erg goed bevallen. Ik denk dat je met Fox een hele goede keuze hebt gemaakt! Zelf ga ik in november naar Zuid Afrika, maar dat ga ik imet een vriend doen.

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

en je gaat daar bloggen? neem je wild mee dat is daar toch genoeg ;-)
Een hele goede reis gewenst, lijkt me leuk met alleen singles (Hoewel ik ben getrouwd)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.