Oost-Kaap stekker

Oost-Kaap – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Oost-Kaap, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Oost-Kaap gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Oost-Kaap

Beste foto's & tips van Oost-Kaap

'483210' door harfra '483210' door harfra

Zuid-AfrikaOost-Kaap

Zuid-AfrikaOost-Kaap

Vallei der...Verlaten

harfra

De Valley of Desolation in Zuid-Afrika maakt deel uit van het Camdeboo National Park. Het is een prachtig natuurgebied met mooie steile rotsformaties tot wel 120 meter hoog. Je hebt er een prachtige uitzicht over het vulkaangebergte en de oude blanke nederzetting Graaff Reinet. De zonsondergang is er schitterend. Helemaal onder het genot van een heerlijk Zuid Afrikaans wijntje!

'63278' door herman m '63278' door herman m

Zuid-AfrikaOost-Kaap

Zuid-AfrikaOost-Kaap

Afrikaanse olifant

herman m

Deze olifant kwamen we tegen tijdens een safari in het Greater Addo National Elephant Park.

'459210' door k026 '459210' door k026

Zuid-AfrikaOost-Kaap

Zuid-AfrikaOost-Kaap

Knysna Turaco

k026

De prachtige Knysna Turaco met zijn verrassend lelijke roep stond hoog op mijn lijstje. Ik was dan ook erg blij toen ik hem hoorde en uit eindelijk een dag later op de gevoelige plaat kon vast leggen!

Laat kaart zien

Laatste Oost-Kaap artikelen

Zo word je een man in Zuid-Afrika

Volwassen worden is een pijnlijke aangelegenheid. Zeker voor de jongens van de Xhosa-stam, aan de Zuid-Afrikaanse Wild Coast.

Volwassen worden is een pijnlijke aangelegenheid. Zeker voor de jongens van de Xhosa-stam, aan de Zuid-Afrikaanse Wild Coast.

Belééf Zuid-Afrika’s Oost-Kaap. 6 unieke ervaringen

De top van de Tafelberg bereiken is zonder twijfel een onvergetelijk moment. Al is het wel een moment dat ná jou nog honderdduizenden keren wordt herleefd. Doe ons op reis maar een moment suprême, een uniek reismoment dat niemand meer van ons af kan nemen. Zo beleef je er zelf eentje in de onderbeli...

De top van de Tafelberg bereiken is zonder twijfel een onvergetelijk moment. Al is het wel een moment dat ná jou nog honderdduizenden keren wordt herl...