De ultieme rondreis door Zuid-Afrika's Oost-Kaap image

De ultieme rondreis door Zuid-Afrika's Oost-Kaap

Tijdens een 17-daagse individuele rondreis door de Zuid-Afrikaanse Oost-Kaap ontdek je de schatten van het zuiden. En er liggen nu eens geen, uh, kaapers op de kust.

Stap voor stap: de ultieme rondreis door de Oost-Kaap

Johannesburg – Port Elizabeth Na twee nachten Johannesburg vlieg je naar Port Elizabeth waar je wordt verwelkomd tijdens een meet & greet. Je verkent de stad te voet. 

Port Elizabeth – Nationaal Park Addo Elephant Na Port Elizabeth is het tijd om het malariavrije en wildliferijke Nationaal Park Addo Elephant en het gebied eromheen te ontdekken.

Nationaal Park Addo Elephant – Graaff-Reinet Je rijdt door de uitgestrekte en verlaten Karoo en overnacht twee nachten in Graaff-Reinet, een van ’s lands oudste koloniale nederzettingen. Vervolgens bezoek je het nabijgelegen Nationaal Park Kamdeboo en de spectaculaire Valley of Desolation.Graaff-Reinet – Cradock De volgende overnachtingsplek ligt in het historische Cradock. Dit stadje ligt in een prachtige omgeving. Zo kun je er Mountain Zebra Nationaal Park bezoeken en de rotsschilderingen in de Stormbergen bekijken. 

Cradock – Kenton-on-Sea In Kenton-on-Sea stap je op de boot naar het malariavrije Sibuya Game Reserve. Je vaart erheen over de Kariega-rivier en slaapt er twee nachten in luxueuze tenten in de bush.

Kenton on Sea – Tsitsikamma Als je eenmaal met de boot bent teruggekeerd uit je eigen bushoase, stap je in de auto en ga je op weg naar een volgend hoogtepunt: Tsitsikamma Nationaal Park, waar je heerlijk kunt hiken, kajakken én bungeejumpen. Tsitsikamma – Knysna De befaamde, tweehonderd kilometer lange Tuinroute mag uiteraard niet ontbreken. De eerste etappe die je ervan aflegt loopt tot Knysna, een stadje dat omringd is door weelderige bossen, ongerepte stranden en lagunes. 

Knysna – Swellendam De Tuinroute eindigt in Mosselbaai. Een bezoek aan dit dorpje is een aanrader. Strijk er voor een portie verse mosselen neer aan het brede Santos Beach of breng een bezoek aan een indrukwekkende kustgrot. 

Swellendam – Kaapstad Veelzijdig Kaapstad is de perfecte afsluiter van je reis. Onder de must-sees: V&A Waterfront, de wijk Bo-Kaap, de Tafelberg, Robbeneiland, de wijnregio en Kaap de Goede Hoop. 17-daagse individuele rondreis inclusief

  • Overnachtingen in hotels, lodges en privéreservaten
  • Retourvlucht Amsterdam – Johannesburg en Kaapstad – Amsterdam met KLM
  • Binnenlandse vlucht Johannesburg – Port Elizabeth
  • Transfers Middenklasse huurauto met gps
  • Diverse entree- en excursiegelden

Reisperiode
1 november 2018 t/m 15 december 2019. Boeken vóór 31 oktober 2018

Speciaal voor Columbus-lezers

  • Nachtsafari óf picknick op het strand in Sibuya Game Reserve

17 DAGEN VANAF € 2699 INCL. HUURAUTO

Meer informatie en boeken via tui.nl/columbus

Foto's: TUI.