Noord Kaap Reviews

9

Categorie: Regio

Noord Kaap

iris89 was hier op 2014-10-31

Ken je dat op een gegeven moment denkt: ik heb het wel even gehad met alle toeristen? Uiteraard ben ik er zelf ook één en ik vind het super leuk om andere toeristen te ontmoeten, maar ik vind het ook heel fijn om plekjes te bezoeken waar ik even het gevoel heb dat we alleen op de wereld zijn. November 2014 waren we in Zuid Afrika en hadden we de 'standaard route' afgelegd vanaf Johannesburg tot Durban (heel gaaf). We hebben toen de keuze gemaakt om richting de Noord Kaap te rijden. Na een lange rit kwamen aan bij de Oranje rivier wat echt een top bestemming was. De dag erop gingen we naar de Augrabies Falls. Eénmaal aangekomen kwamen we op het (goede) idee om een wandeling te maken over de inmens ruige stenen. Tijdens onze wandeling hebben we NIEMAND gezien. We hebben optimaal genoten van het uitzicht en de rust. Tegelijkertijd is het niet echt de beste optie om dit te doen om 12:30 uur 's middags terwijl het 40 graden is (en de stenen weerkaatsen ook zo fijn). Na een paar uur te hebben gelopen waren wij toch wel lichtelijk opgelucht dat we het beginpunt weer in zicht hadden. De waterval was top, maar het toppunt was de wandeling in het gebied. Ik zou dit zo weer ondernemen, wellicht op een ander tijdstip van de dag, maar puur om echt te genieten van het wandelen, de rust, de omgeving & het bijzondere gevoel dat je even alleen op de wereld bent.
Gave tocht buiten de waterval om
Het gevoel dat je alleen op de wereld bent
Bijzondere omgeving

Het is erg warm, ga vroeg in de ochtend
review geplaatst op 2017-02-14 Door iris89.

Heb jij een toffe dronefoto gemaakt? Doe dan mee aan onze dronefotowedstrijd 2020 en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Klik hier voor meer informatie.
Heb jij een toffe dronefoto gemaakt? Doe dan mee aan onze dronefotowedstrijd 2020 en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie