Mpumalanga Reviews

10

Categorie: Regio

Mpumalanga

Trude was hier op 2017-08-31

Kapama Buffelo Camp is een kleinschalig onderkomen waar je minstens drie overnachtingen moet boeken. In die periode ontbreekt het je aan niets. Dagelijks kun je twee game drives maken in een Jeep. Je doet dit steeds met dezelfde groep van zes personen. Reden is dat er steeds op zoek wordt gegaan naar andere dieren. Hiermee wordt geprobeerd aan het einde van je verblijf de Big Five te hebben gespot. De eerste game drive start om 6.30 uur en duurt tot 9.30 uur. Na de high tea om 16.00 uur maak je om 16.30 uur de tweede game-drive. Deze eindigt om 19.30 uur. Daarna staat het diner voor je klaar en kun je met je medereizigers ervaringen en foto's uitwisselen.
Je ziet veel wild in hun eigen omgeving.

Ik kan het niet verzinnen
review geplaatst op 2017-12-10 Door Trude.

9

Categorie: Regio

Mpumalanga

agrotewal was hier op 2015-08-31

In Mpumalanga is een natuurreservaat te vinden waar dromen uitkomen. Dit park heet Marlothpark en is zo'n 1500 ha groot. Het park wordt gescheiden van het Krugerpark door de Crocodile Rivier. In dit park loopt een grote verscheidenheid aan dieren, verder komen er zo'n 300 verschillende soorten vogels voor. Je kunt in dit park een woning huren bij particulieren vanaf zo'n 400 euro per week. Dan heb je niet alleen een prachtig ingericht huis, maar ook je eigen kleine paradijs. Wat te denken van zebra's die op je veranda staan of giraffes die door je tuin lopen. Wakker worden door het vrolijke geknor van een wrattenzwijn of een ijverige specht. Als je toch graag the big five wilt zien, ben je binnen 30 minuten bij de toegang van Crocodilebridge. Onze droom is om daar een woning te kopen en meerdere keren per jaar te genieten van dit bijzondere natuurpark. Verspreid in de natuurlijke omgeving liggen vrijstaande woningen op riante percelen grond. Je kunt daar al een schitterende woning kopen voor de prijs van een gezinsauto. Het Marlothpark ligt zo'n 450 km van het vliegveld van Johannesburg en is goed bereikbaar. Binnen het park zijn 2 supermarkten, een benzinepomp en wat restaurants waar je goedkoop en lekker kunt eten.
wilde dieren op je balkon
Lionspruit met the big five
betaalbaar voor huur of koop
toegang Krugerpark binnen een half uur
het hele jaar door lekker weer
ideaal voor vogelaars

een beetje ver van Nederland
review geplaatst op 2016-11-27 Door agrotewal.

Heb jij een toffe dronefoto gemaakt? Doe dan mee aan onze dronefotowedstrijd 2020 en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Klik hier voor meer informatie.
Heb jij een toffe dronefoto gemaakt? Doe dan mee aan onze dronefotowedstrijd 2020 en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie