Mpumalanga

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Mpumalanga image
Mpumalanga image Mpumalanga image

Mpumalanga

Mpumalanga
Zuid-Afrika
Deanbanffer

Eerste indrukken van Zuid Afrika

Lieve Familie en vrienden,

Daar zijn we dan met de eerste blog van DEAN! Het heeft even geduurd, want we hadden steeds geen internet aangezien we iedere keer midden in de wildparken zaten of in the middle of nowhere. Maar nu zijn we in Hazyview, vlakbij de zuidingang van Kruger park en daar hebben we nu een redelijke verbinding.

Zoals jullie weten zijn we afgelopen zaterdag om 10.20 vertrokken vanuit Amsterdam met KLM richting Johannesburg. We hadden een rustige vlucht en waren rond 22.00 Zuid Afrikaanse tijd in Jo'Burg. We zouden worden opgehaald door de reisorganisatie, maar er stond niemand met een bordje Bänffer of Van den Bergh... Dus wij gebeld met de reisagent ter plaatse en er zou iemand komen, uiteindelijk 1,5 uur later. Dat was meteen wennen aan de Zuid Afrikaanse snelheid;)
We waren zo rond 00.30 in de accommodatie in Johannesburg en konden lekker gaan slapen. De volgende dag werd de auto naar het hotel gebracht en konden we op weg richting de provincie Limpopo met onze Toyota Corolla. Eerst nog even langs het winkelcentrum aangezien we nog een simkaart voor de mobiel moesten halen en een adapter, want niets van onze adapters paste op de stopcontacten daar. Wij naar de winkel voor een simkaart, bleek

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.