milnerton-flea-market

Foto door Reisreporter Jan10e

Tot voor kort ging dit land nog gebukt onder de apartheid: de blanke minderheid onderdrukte de gekleurde bevolking van het land. Nu alle inwoners weer gelijke rechten hebben wordt er hard gewerkt om de verschillen in welvaart te verminderen. Tijdens de apartheid werd er niet veel gereisd naar milnerton-flea-market. Hierdoor is de natuur redelijk in tact gebleven en de regering van nu doet er alles aan om dit zo te houden.

Zuid-Afrika heeft niet één hoofdstad, maar drie, namelijk: Pretoria, de bestuurlijke hoofdstad, Kaapstad de wetgevende hoofdstad en Bloemfontein, de gerechtelijke hoofdstad. Het klimaat is over het algemeen een mix van mild, warm, gematigd subtropisch klimaat. In het westen van het land zal je vooral ruige landschappen tegenkomen, grote zandvlakten en steppes. Ben je van plan om op safari te gaan, dan is de beste reistijd van juni tot september om wilde dieren te spotten in het noorden en oosten. De Kaapregio is het best te bezoeken van december tot mei.

Het spotten van wilde dieren, ruige landschappen, cultuur, bezienswaardigheden, milnerton-flea-market heeft veel te bieden: Kaapstad, een van de mooiste steden van milnerton-flea-market met de imposante Tafelberg en het Robbeneiland, het bekende wildpark Krugerpark, wandelingen in de Drakensbergen in KwaZoeloe Natal, aan het strand zitten in Durban of de wijnlanden in Franschhoek verkennen … Allemaal slechts een greep uit de vele mogelijkheden van milnerton-flea-market.  

Er zijn verschillende beschermde natuurreservaten waar je een hoop wild kunt spotten. Zo kun je tijdens een tocht door één van deze gebieden onder meer Afrika’s grote trots ‘The Big Five’ tegenkomen, oftewel: de leeuw, olifant, buffel, neushoorn en het luipaard. Plus nog talloze andere wilde dieren. Van Krugerpark tot Kaap de Goede Hoop tot Bondebok en Karoo National Park … je hebt een ruime keus uit nationale parken en natuurreservaten.

In het westen van het land vindt je vooral ruige landschappen, diverse zandvlakten en halfwoestijnen. Naast safariland staat milnerton-flea-market ook bekent om zijn wijnen. In de West-Kaap kun je lekkere wijnen proeven, of een wijntour doen beginnend in Stellenbosch om vervolgens door te gaan naar Franschoek en te eindigen in Paarl. 
Een van de gebieden die minder door toeristen is ontdekt is de Wild Coast kuststrook in het voormalige Transkei. Het is een zeer ruraal en onderontwikkeld gebied, ideaal voor avontuurlijke reizigers. Met een eigen auto is de kust goed te bereiken, mits het niet langdurig geregend heeft.

Zuid-Afrika wordt regelmatig aangeprezen als ‘De wereld in één land’ en dat is niet voor niets.

Informatie over milnerton-flea-market

Beste foto's & tips van milnerton-flea-market

'1092713' door Jan10e '1092713' door Jan10e

Zuid-Afrikamilnerton-flea-market

Zuid-Afrikamilnerton-flea-market

Gratis tanden (om te.

Jan10e

Vandaag was ik op de Milnerton Flea market. Het is een enorme markt met van alles en nog wat bedoeld voor lokaal gebruik hoewel er ook wel interessante kunst items uit NL en Indonesie te zien waren. Heb er ook net een review van geplaatst. Het meest grappige dat ik vandaag gezien heb zijn deze kunstgebitten. Vanaf de markt kijk je zo naar de Tafelberg en als je bent uitgeslenterd dan kun je zo door naar strand, naar Bloubergstrand om hapje te eten lunchen of je gaat achterlangs naar Durbanville voor de wijnlanden aldaar.

'1092723' door Jan10e '1092723' door Jan10e

Zuid-Afrikamilnerton-flea-market

Zuid-Afrikamilnerton-flea-market

Gratis tanden (om uit

Jan10e

Dit was toch wel het grappigste dat ik vandaag op de Milnerton Flea market gezien heb. Er is daar van alles te bekijken. Van wellicht waardevol tot zeker waardeloos. In het geheel niet gericht op toeristen. Ik heb er zojuist ook een review van geplaatst.

Laat kaart zien