Kaapstad

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kaapstad image
Kaapstad image Kaapstad image

Zuid Afrika gevaarlijk?!

Kaapstad
Zuid-Afrika
Kitten

Zuid Afrika gevaarlijk?!

hey,

Voordat ik naar Zuid-Afrika ging hoorde ik van iedereen dat je zo moet oppassen met alles wat je doet, ziet of zegt. Ik ben er onlangs 26 dagen geweest en ik heb samen met een vriendin het land door getrokken, gewoon, twee meiden in een VW Chico en ik zal tegen iedereen zeggen: Doen! Oke, er zijn wijken waar je als blanke niet moet komen (staan met naam en toenaam in de Lonely Planet) en je kunt 's avonds beter een taxi nemen dan lopend gaan, maar het valt allemaal best mee. Wij hebben alleen aardige, behulpzame mensen ontmoet. Daarnaast hebben we een land ontdekt dat ontzettend mooi is, en een natie in wording die alle toeristeninkomsten kan gebruiken! De zomer komt eraan, dus mochten jullie nog op zoek zijn naar een bestemming; GA!

CU soon in Cape Town because I'm going again!

Foto's

Image Title Image Title
376e7.jpg
Kitten

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Zuid Afrika gevaarlijk?!"

 • profile image comment
  Door AnikaBakker• geplaatst op 14 May 2015 | 09:23:41

  Klopt hoor, het is prima te doen. De wijken waar je niet moet bivakkeren herken je toch op grote afstand. Mijn ouders hebben nu een appartement gekocht in Gordon's Bay, een dorpje op 20-30 minuten rijafstand van Kaapstad. Prachtig!

  Zorg ervoor dat je vooral overdag rondreist. Ga je 's nachts over-, bijvoorbeeld-, de N2, dan heb je soms last van gasten die rotsen en stenen op je auto gooien. Dit doen ze in de hoop dat je in de berm beland zodat ze je kunnen beroven.

  Verder niet teveel aanstellen, Zuid Afrika geweldig en uitstekend te doen. Gewoon oren, ogen open houden en je verstand gebruiken. Er ik ben nog nooit slechter geworden van af en toe een risico lopen ;)

  Bericht aangepast op 08:12:01