Kaapstad Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Bavianen terroriseren toeristen

Gepubliceerd: 28 nov 2009
1

Een nieuw soort crimineel is in opkomst. In de buitenwijken van Kaapstad, hebben toeristen steeds meer last van stelende bavianen. Afgelopen woensdag haalde een troep bavianen een viertal auto’s leeg.

De bavianen in de Zuid-Afrikaanse stad hebben de handigheid om autodeuren te openen, waardoor ze zonder problemen de voertuigen kunnen doorzoeken op lekkernijen. Met tientallen tegelijk rukken de apen op om te gaan plunderen en zijn hierdoor een nieuw gevaar voor toeristen.

Wereldkampioenschappen

Kaapstad is een populaire bestemming voor toeristen, daarom maken de plaatselijke autoriteiten zich erg druk om de bavianen. Met het oog op de wereldkampioenschappen voetbal in de zomer van 2010 is de aandacht voor de criminaliteit en onveiligheid in Zuid-Afrika al erg groot. De criminele bavianen dragen niet op een positieve manier bij aan het imago van Zuid-Afrika.

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Zuid-Afrika artikelen
Handige Tips
Slow travel in the city. Zo onthaast je in 11 wereldsteden

15 aug 2017, Slow travel staat volledig in het teken van innerlijke rust. Je maakt je niet druk om to-dolijstjes met highlights, maar je blijft wat langer op één plek om je te verdiepen in de bestemming en haar bewoners. Wij helpen je op weg in elf wereldste...

0
Interview
Bestsellerauteur Deon Meyer over de geheimen van de Kaap

23 mei 2017, De Spannende Boeken Weken komen er weer aan. Dit jaar werd het geschenkboek geschreven door de bekroonde Zuid-Afrikaanse bestsellerauteur Deon Meyer, bekend van misdaadromans als 13 uur en 7 dagen. Wij maakten meteen van de gelegenheid gebruik om ...

0
Reisnieuws
Durf jij de állersterkste koffie ter wereld aan? Hier proef je 'm

10 mei 2017, Start jij jouw dag ook met een bakkie koffie? Met deze nieuwe, sterke koffiesoort kom je met gemak een hele week door! Dit is wat je moet weten over de állersterkste koffie ter wereld.

0

Reacties van bezoekers Reageer

Annemieke50

Door: Annemieke50 • Geplaatst op

Handig om te weten, hoop dat ze onze auto met rust laten! Deuren op slot dus.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.