Johannesburg

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Johannesburg image

Johannesburg

Johannesburg
Zuid-Afrika
Schenkel

11 september 2001.

Eindelijk na een lange voorbereiding zou dit onze eerste verre reis samen moeten worden.Wij hebben de nacht hiervoor bijna niet geslapen maar niet getreurd we gaan pas eind van de dag vliegen met KLM naar Johannesburg in Z_A.Heerlijk er is iemand die ons wegbrengt naar Schiphol als we op de grote weg bij Utrecht zitten gaat de radio aan even horen of er nog iets aan de hand is,ja en dan krijgen we tehoren dat er twee vliegtuigen een hoog gebouw zijn binnen gevlogen in Amerika.Eigenlijk horen we maar de helft want ach ja,wij gaan heerlijk op vakantie.

Na,een tijdje in de file gestaan tehebben dringt het eindelijk tot ons door ,wat nu wij moeten ook nog vliegen op deze bewuste dag.
Op Schiphol aangekomen is het een drukte van belang heel veel politie alles en iedereen word extra gecontroleerd er word wel 5 keer naar je paspoort gekeken en natuurlijk ook de handbagage openmaken dat vind ik nooit zo leuk want zie alles er maar weer in tekrijgen .Gelukkig wij mogen door maar moeten wel gelijk door naar de gate.

Bij de gate aangekomen waar ook weer de nodige politie staat en waar weer extra controle is mogen we gelukkig nog een poosje gaan zitten.
Zitten wij rustig tewachten zien we opeens dat al de spullen die het vliegtuig al ingeladen waren er met de zelfde gang weer uitgegooid worden .Want ja,je gelooft het niet er is brand in het ruim dus alles moet er weer uit.
En dat op 11 Sept 2001 onze eerste verre reis samen wat zou daar van terecht komen.

Gelukkig na 6 uur vertraging en een overstap in Madrid waar het vliegtuig op ons gewacht heeft zijn we toch heelhuids aangekomen in Johannesburg Zuid-Afrika.

Dit is iets wat we nooit meer vergeten!!!!!!!!