Bloemfontein stekker

Bloemfontein – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Bloemfontein, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Bloemfontein gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Bloemfontein

Beste foto's & tips van Bloemfontein

'366176' door Kymmie '366176' door Kymmie

Zuid-AfrikaBloemfontein

Zuid-AfrikaBloemfontein

Kiekeboe

Kymmie

Ik heb net even gekeken hoe laat ik deze foto gemaakt heb, maar dat was in mei om 07:00 s'ochtends. Dan heb je werkelijk de mooiste zonsopkomsten. Hier zie je dat de zon net boven de heuvels komt uitgepiept. Maar goed ook, want het was een frisse ochtend die ochtend!

'107460' door gvdbeek '107460' door gvdbeek

Zuid-AfrikaBloemfontein

Zuid-AfrikaBloemfontein

Giraf close-up

gvdbeek

Giraffe die onverstoord poseerde voor de foto

'438972' door BenWouters '438972' door BenWouters

Zuid-AfrikaBloemfontein

Zuid-AfrikaBloemfontein

Hum.. wat een lekker.

BenWouters

Onderweg van Bloemfontein naar Cradock stopten we bij een plaatselijke markt waar tussen de uitgestalde koopwaar dit leuke meisje vol overgave het dopje van de colafles aan het schoonlikken is. Nou is dat kleine beetje aan het dopje natuurlijk ook lekkerder als de inhoud van de fles. Een andere mogelijkheid kan natuurlijk ook zijn dat een vreemde blanke met een baard er voor zorgt dat je wat verlegen bent.

Laat kaart zien