Bloemfontein malaria

Is er malaria in Bloemfontein en wat zijn de malaria gebieden Bloemfontein? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Bloemfontein, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Bloemfontein. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Bloemfontein verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Bloemfontein om te zien of jouw Bloemfontein reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Bloemfontein is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Bloemfontein

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Bloemfontein.  

Informatie over Bloemfontein

Beste foto's & tips van Bloemfontein

'366176' door Kymmie '366176' door Kymmie

Zuid-AfrikaBloemfontein

Zuid-AfrikaBloemfontein

Kiekeboe

Kymmie

Ik heb net even gekeken hoe laat ik deze foto gemaakt heb, maar dat was in mei om 07:00 s'ochtends. Dan heb je werkelijk de mooiste zonsopkomsten. Hier zie je dat de zon net boven de heuvels komt uitgepiept. Maar goed ook, want het was een frisse ochtend die ochtend!

'107460' door gvdbeek '107460' door gvdbeek

Zuid-AfrikaBloemfontein

Zuid-AfrikaBloemfontein

Giraf close-up

gvdbeek

Giraffe die onverstoord poseerde voor de foto

'438972' door BenWouters '438972' door BenWouters

Zuid-AfrikaBloemfontein

Zuid-AfrikaBloemfontein

Hum.. wat een lekker.

BenWouters

Onderweg van Bloemfontein naar Cradock stopten we bij een plaatselijke markt waar tussen de uitgestalde koopwaar dit leuke meisje vol overgave het dopje van de colafles aan het schoonlikken is. Nou is dat kleine beetje aan het dopje natuurlijk ook lekkerder als de inhoud van de fles. Een andere mogelijkheid kan natuurlijk ook zijn dat een vreemde blanke met een baard er voor zorgt dat je wat verlegen bent.

Laat kaart zien