Victoria watervallen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Victoria Watervallen

Victoria watervallen,
Zimbabwe


De Victoria watervallen staat uiteraard bekend om...zijn watervallen (duh) maar ook om de vele activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Adrenalinejunkies komen hier goed aan hun trekken...als ze een dikke portemonnee meenemen. In eerste instantie wilde ik dolgraag een ultralight flight boven de watervallen maken maar vanwege de absurde prijs, koos ik uiteindelijk toch voor de helikoptervlucht omdat ik dan ook mijn eigen foto's kon maken.

Ik mocht gelukkig voorin dus had een goed overzicht om te fotograferen. Het was prachtig! Je hebt echt een schitterend uitzicht! We vlogen drie rondjes rondom de watervallen zodat je alles goed kon zien. Halverwege kwam ik er pas achter dat er een GoPro camera voor mijn neus hing, haha. Achteraf bleken er alleen maar foto's te zijn van een serieus fotograferende Kelly...heel charmant.
Na vijftien minuten was het alweer gedaan met de pret. Ik moet eerlijk bekennen: het is een absolute meerwaarde om de watervallen van bovenaf te zien, ondanks de belachelijke prijs. Ik ben achteraf blij dat ik de helikoptervlucht heb gedaan en die ultralight vlucht doe ik wel op een iets meer betaalbare bestemming.