Sousse

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Sousse image

Sousse

Sousse
Tunesië
Wampie

Een weekje Sousse

Van 10 t./m. 17 december 2011 ga ik een weekje naar Sousse toe. All Inclusief in Hotel Riadh Palms direct aan het strand en, aks het goed is, hebben zeezicht. Hopelijk gaan we veel uitrusten, maar ook veel fotograferen. Ik wil heel graag wat dingen bezichtigen en fotograferen. Natuurlijk wil ik proberen om naar Carthago en Sidi Bou Saïd op excursie te gaan. Dat is echt heel mooi.

Het hotel schijnt gunstig te liggen met het centrum op 175 meter en direct aan het Boujaafar-strand. Er zijn ook wat winkeltjes in de buurt. Natuurlijk ga ik ook naar de medina (oude stad) van Sousse. Er is o.a. meerdere zwembaden, bars, restaurants, wifi, e.d.

Op zondag 11 december ga ik pas mijn eerste foto's maken. Dit is, omdat we pas 's avonds laat aankomen in het hotel en dan wil ik, denk ik, gelijk naar mijn bedje. Het is gelukkig geen nachtvlucht, want daar houd ik niet zo van. Ik ben al eens eerder in Tunesië geweest en dat was toen een paar maanden eerder en in een andere plaats. Dus ik weet nu niet wat ik moet verwachten, maar het komt wel goed. We zijn in iedergeval met zijn tweeën en twee weken er meer dan één. Ook heb ik een paar boekjes over Tunesië, dus ga me de komende ander halve week nog even inlezen hoe het ook al weer was in Tunesië.

Mijn koffer staat al klaar, maar nog niet ingepakt. Dat doe ik pas een paar dagen van te voren. Ik heb er nu al heel veel zin in. Er waren wat mensen, die erg negatief waren over het feit dat ik naar Tunesië ga, maar ik laat me niet om praten om een omboeking te doen.

Netals bij Rusland zal ik mijn foto's plaatsen op een site plaatsen. Ik zal z.s.m. ook een lijstje publiseren wat ik graag wil gaan zien in Sousse en Tunesië.

Groetjes,
Wendy