Tibestigebergte beste reistijd

Het weer in het Tibestigebergte

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor het Tibestigebergte te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in het Tibestigebergte? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor het Tibestigebergte

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in het Tibestigebergte:De zandwegen in het tropische zuiden van Tibestigebergte veranderen vanaf juni in onbegaanbare modderpaden. Met de komst van oktober verdwijnt de regen en breekt een droge periode aan. Van november tot februari is het goed reizen met droge, warme dagen en koele nachten. Zorg dat je in maart weer thuis bent, want in de verstikkende maanden april en mei met 45°C in de auto of bus door Tibestigebergte trekken, is ook niet alles


Reisadvies
Voor Tibestigebergte geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
11 januari Onafhankelijkheidsdag, 28 november Dag van de Republiek, 1 december Dag van Vrijheid en Democratie.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Tibestigebergte

Laat kaart zien