Kustgebied image

Kustgebied


Beste reistijd

Kustgebied
Togo
Jva

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Kustgebied

Het weer in het kustgebied van Togo

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor in het kustgebied van Togo te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in het kustgebied van Togo? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor in het kustgebied van Togo

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in het kustgebied van Togo:Het is kiezen of delen bij het plannen van een reis naar Togo: hitte, zandstormen, of regen. In februari en maart brand je zo goed als weg op het Togolese aardoppervlak. De aansluitende regenperiodes van april tot juni en oktober tot november maken de reisomstandigheden er niet beter op. De beste tijd is uiteindelijk van december tot februari, ondanks de door stof gevulde lucht die de Harmattanwind met zich meebrengt.