Kustgebied

In het kustgebied van Kustgebied is er 's ochtends vroeg en in de namiddag volop drukte op de stranden. De netten worden binnengehaald en op het strand wordt de vangst eruit gehaald en worden de netten gebruiksklaar gemaakt voor de volgende dag. Kustgebied heeft maar een zeer korte kustlijn. Onder andere de hoofdstad Lomé en het Lac Kustgebied liggen hier.

Informatie over Kustgebied

Beste foto's & tips van Kustgebied

'252665' door wisseschout '252665' door wisseschout

TogoKustgebied

TogoKustgebied

Voodoo festival

wisseschout

Tijdens het voodoo festival raakte aan het einde van de dag deze danser wel heel erg vermoeid. Wij vonden het een mooie foto, omdat je dat aan zijn gezicht heel goed kunt aflezen.

'275593' door Bowral '275593' door Bowral

TogoKustgebied

TogoKustgebied

Kracht

Bowral

Hoe krijg ik zo veel mogelijk water uit de rivier in mijn teil, zodat ik maar een keer hoef te lopen? Deze dame in het zuiden van Togo laat zien hoe je dat doet. Over zwaar werk gesproken ….

'269608' door Bowral '269608' door Bowral

TogoKustgebied

TogoKustgebied

Serveerster

Bowral

De serveerster van het 'restaurant' in een - voor ons naamloos - dorpje in de omgeving van de plaats Kpalimé in het zuiden van Togo. Op de achtergrond zie je de fraai beschilderde luiken die voor de raamopeningen hangen. Aan haar blik te zien komen er niet dagelijks buitenlanders langs om een colaatje te drinken …

Laat kaart zien