Zanzibar eiland

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Erg leuke backpackers accommodatie in Paji Zanzibar!

Zanzibar eiland,
Tanzania


Voor een weekje relaxen aan het strand van Zanzibar, had ik een hutje geboekt bij [url="www.teddys-place.com" target="_blank"]Teddy's Place[/url] in Paji. Een echte aanrader zo blijkt!

De accommodatie bestaat uit 7 hutjes gemaakt van palmbladeren. Te druk is het er dus nooit, wat het juist heel gemoedelijk maakt. Je leert elkaar snel kennen dus ook voor de alleen reizenden ideaal! Je loopt zo van het terrein via een pad van zand naar de heldere zee. Langs het strand zijn ook restaurants, kitescholen en een duikschool te vinden.
Gedurende de hele dag is het heerlijk vertoeven op de iets hoger gelegen veranda waar altijd een aangenaam briesje staat.

Teddy's heeft een eigen bar en restaurant (waar je prima kunt eten! En probeer de bananenmilkshake!!) en een paar keer per week wordt er voor entertainment gezorgd, zoals een cocktail-avond op de woensdag (waar ook veel locals op af komen) en een filmavond.

Regelen van vervoer vanuit Teddy's is geen probleem en ook het boeken van kleine excursies is geen probleem, zoals het zwemmen met dolfijnen, snorkelen of een tripje naar Jozani Forest.

Als je er verder geen problemen mee hebt dat zelfs de vloer in je hutje uit zand bestaat en je douche en toilet moet delen, dan is dit een echte aanrader voor een heerlijke tijd op Zanzibar!!