Tanzania reisblogs

Jaaahhhhh we gaan!! (bijna dan)

kakelbont bereidt zich voor Gepost op 05 okt 093 reacties

Sinds een aantal weken begint ons "plannetje"voor tanzania wel heel definitieve vormen te krijgen. Na wikken en wegen over Argentinië/patagonië gaven de heren de dooslag; als de dames zo graag naar Afrika willen, dan gaan we toch?:-p heel vervelend....ahum.

Zonder gekheid, er werd nog gewikt en gewogen over Botswana/Zambia/Namibië, maar nadat we viavia contact hebben weten te leggen met Els, onze oude gids van onze groepsreis door ZuidAfrika, kregen we al snel het Tanziaansehubekulube....of whatever.

Inmiddels zijn de tickets geboekt, op 17 januari vertrekken we naar Kili, om vanaf daar eerst met haar Tanziaanse partner en een koko.a. het Serengetti en de krater te bewonderen, al kamperende....hmmmm. en dat met enige aarziling, heb ooit 1 nacht gekampeerd, en kon daar gelukkig slapen naar een biertje of wat...ben erg benieuwd hoe dat nu uit zal pakken, hoewel we vermoedden weer zo moe te geraken van alle indrukken dat we slapen als we iets dat op een slaapzak lijkt al ruiken.

Vervolgens- als we dat overleven- want daar heeft Arno zo zn twijfels bij, trekken we door naar de wat minder toeristische plekjes. Vooralsnog zijn we nog aan het brainstormen wie van de vier de lekkerste kuiten heeft om aan te bieden aan een hongerig stuk wild.....Hier zoekt Els ons weer op, en gaat de kok van boord.

Kijk er enorm naar uit, Animalplanet/NGC staan vastgedrukt onder de voorkeursprogammering, en de camera draait overuren....nu moeten we toch echt wat opsteken van dat stukpracht techniek, om thuis nog weer eens terug te kunnen genieten van dat "Hubeluke 'gevoel...en misschien blijkt het dan nog wel chronisch ook...

Zal van de week onze tour eens plaatsen!!

kakelbont Positie 10871 (0 p.) Lid sinds 23-11-2008 Foto's en tips: 42 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Uhhhh alles weg.......
0 3
Gepost op 03 december
Nederland Zuid-Holland

Reacties bij deze blog

Jan-Petra

Door: Jan-Petra • Geplaatst op

Wat een geweldig vooruitzicht, Tanzania lijkt me prachtig.
Succes en veel plezier met de voorbereidingen!

schenkel

Door: schenkel • Geplaatst op

Geweldig vooruit zicht Mijn eerste reis in Kenia was ook kamperen in een woord geweldig er komt niet veel van slapen want je hoort de mooiste geluiden maar het is voor herhaling vatbaar .
En de Krater is schitterend wij hebben hem aan de muur hangen en genieten er iedere dag van .

Joanna

Door: Joanna • Geplaatst op

wat een heerlijk vooruitzicht, en kamperen in Afrika is geweldig!!! (op het dak van je auto in ieder geval...). Geniet alvast van de voorpret!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.