Tanzania

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Tanzania image

Tanzania

Tanzania
Afrika
Kakelbont

Jaaahhhhh we gaan!! (bijna dan)

Sinds een aantal weken begint ons "plannetje"voor tanzania wel heel definitieve vormen te krijgen. Na wikken en wegen over Argentinië/patagonië gaven de heren de dooslag; als de dames zo graag naar Afrika willen, dan gaan we toch?:-p heel vervelend....ahum.

Zonder gekheid, er werd nog gewikt en gewogen over Botswana/Zambia/Namibië, maar nadat we viavia contact hebben weten te leggen met Els, onze oude gids van onze groepsreis door ZuidAfrika, kregen we al snel het Tanziaansehubekulube....of whatever.

Inmiddels zijn de tickets geboekt, op 17 januari vertrekken we naar Kili, om vanaf daar eerst met haar Tanziaanse partner en een koko.a. het Serengetti en de krater te bewonderen, al kamperende....hmmmm. en dat met enige aarziling, heb ooit 1 nacht gekampeerd, en kon daar gelukkig slapen naar een biertje of wat...ben erg benieuwd hoe dat nu uit zal pakken, hoewel we vermoedden weer zo moe te geraken van alle indrukken dat we slapen als we iets dat op een slaapzak lijkt al ruiken.

Vervolgens- als we dat overleven- want daar heeft Arno zo zn twijfels bij, trekken we door naar de wat minder toeristische plekjes. Vooralsnog zijn we nog aan het brainstormen wie van de vier de lekkerste kuiten heeft om aan te bieden aan een hongerig stuk wild.....Hier zoekt Els ons weer op, en gaat de kok van boord.

Kijk er enorm naar uit, Animalplanet/NGC staan vastgedrukt onder de voorkeursprogammering, en de camera draait overuren....nu moeten we toch echt wat opsteken van dat stukpracht techniek, om thuis nog weer eens terug te kunnen genieten van dat "Hubeluke 'gevoel...en misschien blijkt het dan nog wel chronisch ook...

Zal van de week onze tour eens plaatsen!!