Tanzania Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Flamingo verliest broedplaats

Gepubliceerd: 26 aug 2007
0

De Kleine Flamingo in Tanzania loopt gevaar, omdat een Indiaas bedrijf, Tata Chemicals, binnenkort met een grootscheepse zoutwinning te starten in het Natron Meer, de enige broedplaats van de Kleine Flamingo.

De Kleine Flamingo's in Tanzania zijn erg kwetsbaar omdat hun voortplanting volledig afhangt van dit ene meer. Nature Kenya en Birdlife International doen er alles aan om de zoutwinning te voorkomen, maar de overheid ziet andere mogelijkheden. Het zoutwinningproject zou goed zijn voor de economie en veel nieuwe banen scheppen.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Tanzania artikelen
Handige Tips
Nooit meer visumstress met deze handige adviezen

14 jun 2017, In het ene land loop je in een paar minuten langs de douane en in het andere land kom je niet binnen zonder visum. Behoorlijk verwarrend allemaal, nietwaar?! We stelden een lijst samen van de populairste vakantielanden onder Nederlanders, die alle...

2
Reisnieuws
##Noord-Tanzania: Top 8 onvergetelijke activiteiten

19 okt 2016, De wildparken van Noord-Tanzania een gebaand pad? Welnee, zoek het randje op! In de uithoeken van de befaamde Serengeti en Ngorongoro sta je oog in oog met de Big Five en maak je een van de laatste grote migraties wilde dieren op aarde mee. De red...

0
Reisnieuws
##Noord-Tanzania: 5 tips voor een leuke accommodatie

13 okt 2016, Noord-Tanzania staat vol met nationale parken en wildlife: de perfecte bestemming voor safarigangers. Dit zijn leuke accommodaties om in te overnachten, geselecteerd door de redactie van Columbus Travel.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.