Shiselweni

Shiselweni is een district van Shiselweni, gelegen in het zuidwesten van het land. Het district beslaat een oppervlakte van 3790 vierkante kilometer. De hoofdplaats is Nhlangano. De meeste bezienswaardigheden van Shiselweni bevinden zich ten noorden van dit district.

Informatie over Shiselweni

Beste foto's & tips van Shiselweni

'385309' door A.Verleg '385309' door A.Verleg

SwazilandShiselweni

SwazilandShiselweni

Waneer was dit?

A.Verleg

Veel mensen hebben, in dit kleine maar mooie land, een klein bedrijf gestart. Overal zagen we mensen in weer met de meest uiteenlopende zaken in bijzondere gebouwtjes. De vraag hier is weten jullie wanneer deze foto is gemaakt? Je weet het er is geen prijs te winnen, maar wel eeuwig durende roem.

'211035' door kajoki '211035' door kajoki

SwazilandShiselweni

SwazilandShiselweni

Mooie meid

kajoki

Dit mooie meisje met hier en daar rode krulletjes in haar prachtige haar had een behoorlijk verminderde weerstand. Haar huid was er daardoor slecht aan toe. Het was aandoenlijk, maar we hadden met haar een spontane warme ontmoeting en volgens ons deed haar dit goed.

'383804' door A.Verleg '383804' door A.Verleg

SwazilandShiselweni

SwazilandShiselweni

Gevonden

A.Verleg

In het natuurpark van de koning, Hlane, waren we op sun-downer cruise. We hoorden via de radio waar een familie leeuwen moest liggen. Pas na intensief zoeken vonden we ze en deze kleintjes, verstopt in het hoge gras met een haast perfecte schutkleur.

Laat kaart zien