Manzini image

ManziniBeste reistijd

Manzini
Swaziland
Marjolijn

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Manzini

Het weer in Manzini

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Manzini te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Manzini? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Manzini

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Manzini:De beste reistijd voor Swaziland is juni t/m september. Meedansen op de twee grootste festivals van Swaziland doe je in augustus en september bij de Umhlanga-rietdans, of in december en januari tijdens de Incwala-ceremonie. Gelukkig heb je rond de Umhlanga zowel voor het reizen als voor het dansen de koelste en droogste tijd te pakken, die duurt van juni tot september. Eén maand voor Incwala, het oogsten van het eerste fruit, breekt een minder aantrekkelijke, want hete en natte periode aan, die tot mei duurt.