Malolotja NP

Dit reservaat in het noordwesten van Malolotja NP is een echt wildernisgebied, ruw en onbedorven. Het is een uitstekende bestemming als je van wandelen houdt, er is een tweehonderd kilometer lang netwerk van hikingtrails. Ook vogelliefhebbers komen aan hun trekken met bijna driehonderd verschillende soorten vogels.

Informatie over Malolotja NP

Beste foto's & tips van Malolotja NP

'454041' door DorienSouman '454041' door DorienSouman

SwazilandMalolotja NP

SwazilandMalolotja NP

Eland in mistig...Swa

DorienSouman

De Afrikaanse eland (niet te verwarren met de elanden op het noordelijk halfrond) is met een schofthoogte van zo´n 1,80m een van de grootste antilopesoorten die je in Afrika zult vinden. Hij kan sprongen van zo´n 2m hoog maken. Dit exemplaar maakt onderdeel uit van een kleine kudde in Malolotja NP, Swaziland.

'451183' door DorienSouman '451183' door DorienSouman

SwazilandMalolotja NP

SwazilandMalolotja NP

Blesbok in de mist

DorienSouman

Toen wij in Swaziland waren was het net een paar dagen slecht weer (regen, mist en koud). Toen het even droog was besloten we naar het nabijgelegen Malolotja NP te gaan, een park waar je zelf met de auto rond mag rijden en ook wandeltochten kunt maken. Er leven vooral veel verschillende soorten bokken en vogels, maar je kunt er ook wildebeesten en zebra´s zien als je geluk hebt. Door de mist hadden we meer het gevoel in Schotland rond te rijden dan in Swaziland, maar de foto´s zijn er des te bijzonderder door geworden.

Laat kaart zien