Victoria tijdsverschil

Wat is het tijdsverschil met Victoria? Het is belangrijk om te weten in welke tijdszone Victoria zich bevindt en wat het tijdsverschil is met Nederland en België. Met name voor het boeken van vliegtickets en hotelboekingen kan dit van belang zijn. Maak je een lange vlucht naar het oosten, dan kom je door het tijdsverschil al snel pas de volgende ochtend aan.

Informatie over Victoria

Beste foto's & tips van Victoria

'412965' door Zwart '412965' door Zwart

SeychellenVictoria

SeychellenVictoria

Botanical Garden

Zwart

In de tuinen, aangelegd in 1901, vindt men exotische en endemische planten, waaronder de Coco de Mer. In zo’n anderhalf uur kan men rustig door de tuinen lopen en de fraaie bomen, planten en bloemen aanschouwen. Vergeet niet het orchideeënhuis te bezoeken!

'386252' door MarloesZw '386252' door MarloesZw

SeychellenVictoria

SeychellenVictoria

Inzoomen op de locale

MarloesZw

Terwijl de rumoer van de markt waar marktkooplui hun vis, groente en toeristische snuisterijtjes proberen te verkopen onophoudelijk de ruimte beneden haar vult, kijkt zij dromerig voor zich uit. Zonder klanten is haar winkeltje daarboven met exotische prinsessenjurkjes in het hartje van Victoria akelig stil. Haar gezichtsuitdrukking verraad weinig. Kijkt ze naar mij of langs mij? Weet ze dat ze het onderwerp is geworden van dit plaatje? Vragen waarop mijn cameralens geen antwoord heeft, maar wat zou ik graag verder willen inzoomen.

'386825' door MarloesZw '386825' door MarloesZw

SeychellenVictoria

SeychellenVictoria

Kerkje in Victoria

MarloesZw

Ook in Victoria staan de deuren van de kerk altijd open. Niet alleen vanwege de toegankelijkheid, maar ook uit nood door de hoge temperaturen. De witte muren, de fleurige glas-in-lood ramen en het weerbarstige hout van de deur vullen elkaar mooi aan.

Laat kaart zien