Praslin

Dit eilandje staat vooral bekend om de Coco de mer palmbomen en zijn witte stranden. Alleen op Praslin en Curieuse komen deze palmbomen van nature voor. De zeekokosnoot die van de palmen afkomen bevat het grootste zaad ter wereld. Een volgroeide zeekokosnoot kan maar liefst een diameter hebben van 50 centimeter.

Informatie over Praslin

Beste foto's & tips van Praslin

'443252' door RobHoekstra '443252' door RobHoekstra

SeychellenPraslin

SeychellenPraslin

Graniet en erosie

RobHoekstra

Het kleine rotseilandje St. Pierre, niet ver uit de kust van het grotere eiland Praslin, is een prima snorkelplek. Het heeft een piepklein strandje waar je misschien 3 handdoeken kwijt kunt. Verder is het met z'n granieten rotsen gewoon een leuk eilandje om te fotograferen.

'497167' door speedy '497167' door speedy

SeychellenPraslin

SeychellenPraslin

Praslin

speedy

De Seychellen zijn een prachtige bestemming voor mensen die eens wat anders willen. Het is wel een exclusieve, dus dure bestemming. Alles wat op het eiland verkrijgbaar is moet zo’n beetje worden ingevlogen. Het klimaat is prima. De gemiddelde temperatuur is van juni t/m augustus c.a. 30 °C en in combinatie met een heerlijk zeebriesje is dat heel goed te hebben.

'500559' door RobHoekstra '500559' door RobHoekstra

SeychellenPraslin

SeychellenPraslin

Anse Volbert

RobHoekstra

Het fijne strandje Anse Volbert gezien vanuit de schaduw van de palmpjes. Dit schijnt een druk strand te zijn op Praslin. Viel reuze mee. . .

Laat kaart zien