Oost Senegal malaria

Is er malaria in Oost Senegal en wat zijn de malaria gebieden Oost Senegal? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Oost Senegal, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Oost Senegal. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Oost Senegal verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Oost Senegal om te zien of jouw Oost Senegal reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Oost Senegal is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Oost Senegal

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Oost Senegal.  

Informatie over Oost Senegal

Beste foto's & tips van Oost Senegal

'462915' door photofreak '462915' door photofreak

SenegalOost Senegal

SenegalOost Senegal

Meisje met...zelfgema

photofreak

Ik vind het prachtig om te zien hoe creatief sommige mensen zijn. Ook dit meisje is een Crea-Bea en showt met trots haar zelfgemaakte oorbellen.

'483144' door photofreak '483144' door photofreak

SenegalOost Senegal

SenegalOost Senegal

Jonge trotse moeder

photofreak

In Gambia en Senegal zie je veel jonge moeders, ik schat sommige meisjes 15 jaar. Dat is een grote verantwoordelijkheid voor zo'n jong meisje. Maar ze zijn maar wat trots op hun kind(eren).

'462871' door photofreak '462871' door photofreak

SenegalOost Senegal

SenegalOost Senegal

Prachtige oude(re)...

photofreak

Ze viel me meteen op toen ik het dorp binnenkwam. Zij heeft een prachtige uitstraling, echt een dame. Maar je kan ook zien dat ze geen gemakkelijk leven heeft.

Laat kaart zien