Noflaye beste reistijd

Het weer in Noflaye

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Noflaye te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Noflaye? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Noflaye

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noflaye:De beste reistijd voor Noflaye is december t/m februari. De warme, zuidelijke wind brengt van juni t/m september hitte en regen met zich mee, en wanneer de moesson heerst, kun je Noflaye beter vermijden. Aan zee is het het hele jaar door droger en kun je uitstekend terecht van oktober tot juni. Wil je naast het kustgebied ook de binnenlanden ontdekken? Neem dan geen risico en plan je reis tussen november en februari.


Reisadvies Noflaye: is Noflaye veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
4 april Onafhankelijkheidsdag, 14 juli Dag van de Afrikaanse Gemeenschap.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Noflaye

Laat kaart zien