Kigali omgeving stekker

Kigali omgeving – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Kigali omgeving, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Kigali omgeving gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Kigali omgeving

Beste foto's & tips van Kigali omgeving

'323363' door sophievanaubel '323363' door sophievanaubel

RwandaKigali omgeving

RwandaKigali omgeving

Nieuwsgierig naar de.

sophievanaubel

Tijdens mijn stage bij UN World Food Program in Rwanda, bezochten we een aantal scholen. De kinderen waren altijd erg nieuwsgierig naar de camera en gefascineerd om hun eigen foto te zien.

'323922' door wisseschout '323922' door wisseschout

RwandaKigali omgeving

RwandaKigali omgeving

Theeplantage's

wisseschout

Rwanda met zijn duizend heuvels [ bergen ] en zijn theeplantages. Een heel mooi afwisselend land dat helaas nog niet vaak bezocht wordt. Ook een land met een gruwelijke geschiedenis.

'27575' door Marayone '27575' door Marayone

RwandaKigali omgeving

RwandaKigali omgeving

Indringend

Marayone

Een jongen uit het dorp Kinyinya, net buiten Kigali. Het is een dorp voor weduwen en wezen van de genocide.

Laat kaart zien