Nuyungwe forest NP beste reistijd

Het weer in Nuyungwe forest NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Nuyungwe forest NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Nuyungwe forest NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Nuyungwe forest NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Nuyungwe forest NP:Stortbuien bemoeilijken tussen maart en mei je gorilla-zoektocht in Nuyungwe forest NP. Om droog te kunnen genieten van je reis, vertrek je tussen juli en september, of pak je de maand januari. Tussen oktober en december ligt nog een kort tweede regenseizoen. 


Reisadvies Nuyungwe forest NP: is Nuyungwe forest NP veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
28 januari Dag van de Democratie, 7 april Herdenkingsdag Genocide, 1 juli Onafhankelijkheidsdag, 1 augustus Oogstfestival.


Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Bestel de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,00

 

Informatie over Nuyungwe forest NP

Laat kaart zien