Réunion reisadvies

Voor een plezierige en veilige vakantie naar Réunion, is het belangrijk op de hoogte te zijn van het actuele reisadvies, Dat wij hieronder geven. Want iedereen wil natuurlijk veilig op reis! Daarom is het belangrijk om te weten of Réunion een veilige bestemming is. Het ministerie van buitenlandse zaken geeft op basis van de actuele situatie aan of er een positief reisadvies Réunion is of een negatief reisadvies Réunion. Let er bij je reisvoorbereiding goed op in welke regio’s van Réunion dit advies geldt. Deze hoeft niet overal hetzelfde te zijn. Doel van dit reisadvies is om je te informeren over de veiligheid in Réunion. De veiligheid heeft onder meer betrekking op het aantal misdrijven, demonstraties en rellen, de verkeersveiligheid, actuele noodsituaties door natuurrampen, gevechten tussen bevolkingsgroepen en oorlog. Ook veiligheidsrisico’s met betrekking tot ziektes en gezondheid en epidemieën worden in dit reisadvies meegenomen.

Actueel reisadvies Réunion

Er gelden geen bijzondere veiligheidsrisico's voor reizen naar Réunion. Het land is veilig dus je hoeft je geen zorgen te maken op reis. 

Dit advies wordt dagelijks bijgewerkt. Je blijft echter zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw reis. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door informatie op deze site! Zie hier het actuele reisadvies voor Réunion van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Informatie over Réunion

Meer Réunion inspiratie

'456981' door viclo '456981' door viclo

RéunionPiton de la Fournaise

RéunionPiton de la Fournaise

Hoog

De weg naar de vulkaan is ook al een pareltje met geweldige uitzichten. De verandering van landschappen zijn fenomenaal. Ook het weer is even grillig als het landschap; het ene moment stralend blauwe hemel en even verder verdwijn je volledig in de wolken.

'456695' door viclo '456695' door viclo

RéunionSaint-Denis

RéunionSaint-Denis

Waterval

Bassin La Paix. Na een korte afdaling door het bos kom je op deze bijzondere plek. We hadden het paradijs voor ons alleen,magisch.

'532990' door Hns '532990' door Hns

RéunionPiton de la Fournaise

RéunionPiton de la Fournaise

Formica Leo, Enclos..

De Formica Leo is een vulkaanmond op de flank van de Piton de la Fournaise, de actieve vulkaan die het eiland Réunion heeft gevormd. Het beste uitzicht heb je van op de Pas de Bellecombe. een wandelpad brent je langs de Formica Leo naar de top van de Piton de la Fournaise. De wandelaars op de rand van deze vulkaanmond geven een idee van de grootte ervan.

Laat kaart zien

Laatste Réunion artikelen

Met onze reisgids Réunion ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.