Windhoek

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Dierenparadijs

Windhoek,
Namibië


Zo`n 30 km buiten Windhoek ligt de Okapuka Ranch!Een mooie lokatie met enorm veel ruimte! de kamers zijn mooi gelegen in de natuur en het eten is lekker,veel keuze van wild vlees!Het restaurant ligt aan een drinkplaats waar in de avond vaak dieren komen srinken.Ze hebben heel veel diersoorten op deze ranch als je een safari gaat doen,kan dat 2x per dag in een open truck!

Alle dieren die je tijdens je reis misschien nog niet hebt gezien kun je hier tegen komen:oa.witte neushoorns, Sabelantilopen, roan antilopen,krokodillen,blesbokken,grootoorvossen,giraffen,luipaarden,cheetah`s,leeuwen enz enz.Iki heb tijdens deze safari meer gezien dan waar ook deze reis.En de ruimte die ze hebben is prive terrein maar net zo groot als een wildpark!

En het allermooiste wat ze hebben is een apart terrein voor leeuwen waar je in de avond of ochtend naartoe gebracht wordt voor het voederen.Ze gooien stukken vlees in de omheining en je kijkt vanachter een muur met gleuf erin toe.
Dit is werkelijk fantastisch om te zien en heel dichtbij!Er is geen garantie dat ze komen voor het vlees maar de kans is wel erg groot!Het kost niets extra`s en is van het huis!