De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend! image

De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

Het thema van editie 76 draaide om fabelachtige stranden die voor de meeste toeristen nog onbekend terrein is gebleven. Daarom vroegen we ook aan onze Reisreporters om hun origineelste strandfoto in te zenden. Dat liep wel lekker: we ontvingen ruim 200 toffe foto’s en bijbehorende verhalen!

Uit al die plaatjes moest natuurlijk wel de allermooiste inzendingen worden geselecteerd. Bij dezen maken we bekend wie de top vijf heeft gehaald én wie de winnaar is geworden. Numero één heeft een Nikon KeyMission 360-camera gewonnen en de nummers twee tot en met vijf hebben een publicatie in Columbus Travel magazine en extra Reisreporter-punten verdiend. Gefeliciteerd!

5. 'Lavakust Candelaria' door TravelGoom 

4. 'Huppelend tussen de ijsschotsen' door hamminga

3. 'Fanjove' door julesvanherten

2. 'Duiken op Sri Lanka' door Dragonfly

1. 'Camping Costa Rica' door Dianadm (winnaar)

Feelin’ lucky? Doe dan mee aan onze nieuwe Lucky shot-fotowedstrijd. We zijn op zoek naar de mooiste foto’s van het Noorderlicht! Je maakt altijd kans op toffe prijzen en plaatsing van jóúw foto in de eerstvolgende achtergrondreportage in Columbus Travel magazine.