Skeleton Coast

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Spectaculair, de kust en Sossusvlei van boven

Skeleton Coast,
Namibië


Vanuit Swakopmund kun je een vlucht van een paar uur maken naar de Sossusvlei. Onderweg zie waanzinnig veel, klik op de linkjes om een goede indruk te krijgen!:
- zoutwin gebieden
- flamingo's
- verlaten mijnwerkersdorpjes
- scheepswrakken o.a. de [url="http://www.columbusmagazine.nl/afrika/namibie/reisreporter/fotos/195365.html" target="_blank"]Eduard Bohlen[/url] een schip van ruim 100mtr lang welke in 1909 hier is gestrand en nu door de oprukkende woestijn nu honderden meters landinwaarts ligt.
- [url="http://www.columbusmagazine.nl/afrika/namibie/reisreporter/fotos/193060.html" target="_blank"]"Lange Wand", [/url]een bijna 200 mtr hoge duin die oprijst vanuit de zee
- [url="http://www.columbusmagazine.nl/afrika/namibie/reisreporter/fotos/195367.html" target="_blank"]DeadVlei [/url]en [url="http://www.columbusmagazine.nl/afrika/namibie/reisreporter/fotos/185877.html" target="_blank"]SossusVlei[/url] Deze laatste zie je aan het einde van de middag, waardoor de kleuren en schaduwen echt fabelachtig zijn.
Natuurlijk vlieg je ook over de [url="http://www.columbusmagazine.nl/afrika/namibie/reisreporter/fotos/179591.html" target="_blank"]woestijn[/url], wat een waanzinnige aanblik is zo van boven.
Er zijn diverse organisaties in Swakopmund en Walvisbaai waar je deze vluchten kunt boeken bijv. [url="http://www.flyinafrica.com/scenics.htm" target="_blank"]hier[/url]