Namibië reisblogs

camperhuur

Geke bereidt zich voor Gepost op 24 nov 093 reacties

We zijn eruit: in april 2010 gaan mijn zus, mijn nicht en ik met z'n drieeen per camper door Namibie! Van hostel naar 4X4 met daktent zijn we uiteindelijk tot de keuze voor een camper gekomen. Op internet lezen we vooral veel over Kea, Bobo en Maui campers. Heeft iemand ervaring met de huur van een camper in Namibie? Zijn de vlucht en camperhuur samen geboekt bij een organisatie? Hoe beviel de camper en de service eromheen? Zijn er organisatie aan te raden, dan wel af te raden? Ik hoor graag al jullie ervaringen om zo tot een goede voorbereiding te komen. Dank!! Geke

Geke Positie 24151 (0 p.) Lid sinds 14-02-2009 Foto's en tips: 7 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

daktent versus hostels
0 2
Gepost op 05 oktober
Namibië

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hoi

goede keus geke: wij hebben de afgelopen jaren een aantal malen met 4x4s door namibie getrokken: bij alle verhuurders hadden we prima wagen en prima service! het gaat vast geweldig worden voor jullie: Veel plezier.

Geke

Door: Geke • Geplaatst op

Dag Petra,
dank voor je reactie. Goede berichten! Vanaf het internet vind ik zelf de informatie over Bobo duidelijker en prettiger dan de andere.
Hebben jullie de vlucht en camper los van elkaar geboekt of via een tussenpersoon/organisatie?
Hoop dat je me dat nog kan vertellen! Thanx!
Groet Geke

Jan-Petra

Door: Jan-Petra • Geplaatst op

Hoi Geke,
Leuk dat jullie Namibie per camper gaan verkennen!
Wij hebben in 2008 met een camper door Namibie gereisd, we hadden de Discoverer 4 van Bobo Campers gehuud en ik kan je deze organisatie zeker aanrader. Prima service en ook op de camper zelf was helemaal niks aan te merken, alles prima in orde! We vonden het geweldig om vanuit de camper wild te spotten in Etosha, kopje koffie en een broodje erbij, wc binnen handbereik, ideaal.
Welke route gaan jullie volgen? Als je het "standaard"rondje doet zijn de wegen goed te berijden met een normale camper. In ieder geval heel veel plezier met de voorbereidingen!
groetjes Petra

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.