Etosha

Neushoorns in Etosha

Etosha National Park heeft drie camps, paatsten waar je kan slapen ín Etosha. Dit zijn Okaukuejo, Halali en Namutoni. Deze tip die ik nu geef wisten wij helaas zelf pas nadat we in Etosha geweest waren, maar als je in Okaukejo of Halali 's avonds bij de waterplek gaat zittten van het camp, heb je een heel grote kans om neushoorns te zien. Een vriend van mij ging een week later naar Etosha en heeft 's avonds in Halali neushoorns gezien. De Afrikaanse gids van hem zei ook dat hij ze eigenlijk altijd daar zag in de avond.
Wij hebben geen neushoorns gezien in Etosha. Deze kans wordt flink vergroot als je een overnachting in een van deze twee camps kan regelen. Wij hebben zelf wel één nacht in Namuntoni gezeten, maar dat is een mindere drinkplaats, omdat je maar de helft de waterplaats kan zien. Dus soms hoorde je echt dat iets aan het drinken was of je hoorde een geluid van een dier, maar kon je het niet zien. Etosha is een geweldig park, zeker niet overslaan als je richting Namibië gaat!!
2
2

Info over deze tip

Reisreporter
Aantal keer bekeken
191
Geplaatst op
15 Feb 2011
Land
Bestemming
Categorie
Bijzondere locatie
Laat kaart zien
 

2 reactie(s) bij "Neushoorns in Etosha"

  • profile image comment

    Klopt helemaal. Wij hebben afgelopen september in Halali overnacht, 1 nachtje. De ene avond dat wij in het park overnachtten zijn we bij de poel gaan zitten. Toen we aankwamen was er een moeder neushoorn met een kleintje, echt heel erg leuk! Als je de mogelijkheid hebt, zeker doen! Wij hebben dit uiteindelijk op weg naar Etosha geregeld, een dag ervoor. Mocht je nog niets geboekt hebben, dan kun je altijd in het park zelf proberen of het nog lukt, vaak is er nog wel ruimte!

    Door Kate1972 • geplaatst op 2011-04-04 20:41:03
  • profile image comment

    dit is helemaal juist,ik verbleef 3 nachten in Okasukeujo en zag elke avond meerdere zwarte neushoorns,soms wel 3 tegelijk en heel veel andere dieren.Okaukuejo is echt de moetie waard.Ik zag ook nog een neushoorn bij een van de waterplaatsen overdag

    Door ingrover • geplaatst op 2011-02-18 16:08:12

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.