Etosha reisblogs

Camperen in/bij Etosha, advies gevraagd

judithspekschoor bereidt zich voor Gepost op 26 mrt 101 reacties

Hallo allemaal,
Ik heb in een voorgaand blog kenbaar gemaakt dat we gaan reizen naar Namibie. Inmiddels heb ik zo ongeveer duidelijk waar we heen willen reizen en laten we de rest vooral lekker over ons heenkomen.

1 ding is me echter niet helemaal duidelijk. Ik lees dat er drie campsites zijn in het Etosha np. Ik begrijp dat dit over het algemeen luxe,drukke maar vooral ook dure campsites zijn. 60 euro per nacht voor een kampeerplek? Wie heeft hier ervaring mee. Ik lees bijvoorbeeld ook dat de Etosha safari campsite op zo'n 10 mile voor het park ligt, maar dat deze campsite wel veel goedkoper is nl zo'n 10 euro per nacht.
Wie weet of de campsite in het park zoveel meerwaarde biedt dat het de prijs waard is? Welke campsite zou u aanraden om het langst te verblijven, dus waarvandaan rijdt je het mooist door het park?
Ik heb in het verleden ook overnacht in parken in Kenia/Tanzania, het gevoel dat de dieren om je tentje scharrelen is natuurlijk helemaal super'.

Alvast bedankt voor de reacties!
groetjes Judith

judithspekschoor Positie 29975 (0 p.) Lid sinds 03-10-2009 Foto's en tips: 239 Blogs: 6 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Nederlanders op vakantie
0 7
Gepost op 15 januari
Spanje Lanzarote
Benzine in Namibie
1 5
Gepost op 12 september
Namibië Keetmanshoop
digitale spiegelreflexcamera
0 5
Gepost op 22 januari
Nederland Gelderland

Reacties bij deze blog

pkoelewijn

Door: pkoelewijn • Geplaatst op

Als je op de campsites in het park verblijft kun je ook na zonsondergang bij de drinkplaats die bij de campsite is naar de dieren gaan kijken. Dat zie ik als enig voordeel. Verblijf je erbuiten dan moet je voor zonsondergang het park uit. Na zonsopgang gaat het park weer open. Misschien zou je jezelf op 1 nachtje Okaukuejo kunnen tracteren?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.