Mozambique stekker

Mozambique – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Mozambique, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Mozambique gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Mozambique gebruikt kunnen worden zijn : Type C, F en M
Stekker C
Stekker F

Informatie over Mozambique

'401563' door jorntgerritsen '401563' door jorntgerritsen

MozambiqueInhambane

MozambiqueInhambane

Kleurenspektakel

Het was net vloed geworden en we zaten op onze veranda over de zee te staren, toen de zon onder begon te gaan. De lucht vulde zich met 100-en wolkjes en kort daarna kleurde de lucht zich in fracties van seconde van blauw, naar geel, oranje, rood, roze, paars....WAUW, een moment dat ik nooit meer vergeet! De foto is genomen in Mozambique, Inhambane, Flamingo Bay Lodge. Tot nu toe de mooiste zonsondergang die ik ooit heb meegemaakt...wat een kleuren, wat een lucht, wat een locatie....

'338888' door Jelle51 '338888' door Jelle51

MozambiqueTete

MozambiqueTete

Schoonheid

Dit prachtige meisje woont in Tete, een stad aan de Zambezi. We logeerden daar op een zeer eenvoudige campsite bij de kerk. Dit en andere kinderen worden daar opgevangen door een Nederlandse pater.

'515583' door Jelle51 '515583' door Jelle51

MozambiqueLimpopo NP

MozambiqueLimpopo NP

Wat mot je

Een grote groep nijlpaarden komt aan het eind van de dag boven water in de Limpopo rivier om aan land te gaan, even wachten ze tot we voorbij met ons bootje. Het Limpopo park in Mozambique grenst aan het Krugerpark veel van de dieren uit dit park zijn de grens overgestoken, vooral olifanten. Doordat het Limpopo National Park veel minder bekend is zult u met zeer weinig andere toeristen kunnen genieten van de rijke flora en fauna van het gebied.

Bekijk alle Mozambique foto's en tips